18,212,025 BTC

Технически анализ на цената на Биткойн - 5 юли 2018 - Най-накрая зелени дни за Биткойн

Биткойн технически анализ - 5 юли 2018 - Биковете успешно бранят нивата на подкрепа

След като миналата седмица достигна най-ниската си стойност за годината, цената на Биткойн най-накрая отбеляза няколко "зелени" дни и образува така наречения покачващ се клин. Купувачите удържат на натиска на продавачите и при всяко достигане на долната граница на формацията, цената на Биткойн отскача, като сега се намира в района около 6700 долара.

 39718ded281be1ddb08afc131d3a5462.png

В момента е много важно да се следи в коя посока криптовалутата ще пробие формацията, тъй като последващото движение може да бъде от порядъка на 1000 долара, колкото е и размерът на покачващия се клин. Техническите индикатори показват, че e по-вероятнo ръстът да продължи, а междувременно купувачите се опитват да наберат все повече инерция. Тоест скок до около 7800-7900 долара не е изключен.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.